Magunkról

Magunkról

JELENTKEZÉS, BEIRATKOZÁS MENETE:

-Beiratkozás a szabad férőhelyekre egész évben folyamatos. A hozzánk járó gyerekek biztonsága érdekében csak előzetes telefonos bejelentkezés után lehet minket meglátogatni és betekinteni a mindennapjainkba.

- A személyes találkozón szereténk megismerni a hozzánk jelentkező kisgyermeket is, így kérjük minden esetben hozzák el őket. Ez az első találkozás is sok információt ad nekünk a gyerekekről, ill. önöknek szülőknek is, hogy mi hogyan gondoskodunk a kicsikről, milyen szeretettel vesszük körül őket.

Szükséges iratok:

- Szülő személyi igazolványa és lakcímkártyája
-Gyermek születési anyakönyvi kivonata
- Gyermek oltási könyve ( másolat )
- Gyermek TAJ kártyája
- Orvosi igazolás ( a gyermek egészséges, közösségbe mehet )
- Anamnézis lap kitöltése a gyermekre vonatkozóan

Amit kérünk:
- Váltó ruha, váltó cipő
- Pelenka, popsi törlő
- Ágynemű, kedvenc alvós tárgy
- Tisztasági eszközök

 

BESZOKTATÁSRÓL:

A beszoktatás a szülővel együtt, fokozatosan történik, ez segíti a gyermek beilleszkedését és a családdal való együttműködést is. A beszoktatás biztonságot ad a gyermeknek és megkönnyíti az új környezethez való alkalmazkodást.

Alkalmat szeretnénk adni a szülőknek egyfelől arra, hogy gyermekük mellett lehessenek, másrészt, hogy személyes tapasztalataikon keresztül jobban megismerhessék intézményünket, tapasztalatokat szerezzenek gyermekük bölcsődei életéről és személyesen is megismerhessék a gyermekük felügyeletét és nevelését ellátó óvópedagógusokat, csecsemő- és kisgyermekgondozókat.

 

NYITVATARTÁS:

A szülők igényeinek szem előtt tartásával tartunk nyitva hétfőtől-péntekig.

Nyitvatartási időn túl külön térítési díj ellenében, előzetes egyeztetés alapján gyermekmegőrzést vállalunk 18 óráig.

Egész évben folyamatosan nyitva vagyunk, csak

-Tavaszi szünet (Húsvétkor)
-Téli szünet (Karácsony és Újév között)
-Továbbá a munkaszüneti napokon tartunk zárva

ÜNNEPEK:

A Pampalini figyelembe véve a gyerekek életkorát a Mikulás ünnepséget, farsangi mulatságot, születésnapokat zárt körben ünnepli. A gyermeknapot valamint karácsonyi készülődést a szülőkkel közösen tartja meg. Anyák napjára a gyerekek életkora miatt egyénileg készülünk fel.

Az év folyamán pedagógusaink bármikor rendelkezésükre állnak, illetve szívesen nyújtanak tájékoztatást az elért eredményekről, a gyermek fejlődésről, az újabb egyéni célkitűzésekről, vagy együttműködésről. Tudjuk, hogy gyermekük akkor lehet nálunk boldog és kiegyensúlyozott, ha Önökkel szorosan együttműködve alakítjuk ki kicsi életüket.

ÉTKEZÉS:

A Pampalini naponta négyszeri étkezést (reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna) biztosít a gyermekek számára normál és speciális menü keretében (ételallergiásoknak)

Az étkezési lemondást előző nap 12 óráig tudjuk elfogadni emailben: 
pampalini.info@gmail.com
vagy a 20/ 9869-921 telefonon ill. sms-ben.

Különös gondot fordítunk az egészséges táplálkozási szokások kialakítására. A gyermekeket életkoruknak megfelelő szinten bevonjuk a gyümölcsök, zöldségek minél sokrétűbb felhasználásba, (pl.: gyümölcssaláták, friss zöldséges szendvicskrémek, ivólevek készítése) melyeket lehetőség szerint őstermelőktől, vagy bio-termékeket forgalmazó kereskedőktől szerezünk be. Minden héten sütünk gyümölcsös süteményeket (hozzáadott cukor nélkül) a gyerekeknek, kiemelten ügyelünk a megfelelő mennyiségü folyadék bevitelre és a csökkentett só, cukor tartalomra.

Igyekszünk megoldani minden ételérzékeny (pl.: tejérzékeny, lisztérzékeny stb.) gyermek ellátását valamint vegetáriánus étrendet is tudunk biztosítani.

BIZTONSÁG:

Kiemelten figyelünk a hozzánk járó gyerekek biztonságára, ezért a személyesen érdeklődő szülőket regisztráljuk a bemutatott személyi igazolvány és lakcímkártya alapján, hogy valóban csak olyan érdeklődő legyen az intézmény területén, aki gyermekének keres bölcsődét.

Intézményünk egész területére kizárólag az arra jogosult családok és a személyzet tartózkodhat.

Udvarunkon gyerekbiztos zárral ellátott kiskapuk lettek beépítve.

Az utcáról való bejutást számkóddal nyitható kapu őrzi.

Kizárólag azok a személyek vihetik el a gyerekeket, akiket a szülő korábban írásban feltüntettek a dokumentációban valamint rendelkeznek fényképes igazolvánnyal.

Köszönjük megértésüket!


JÁTSZÓHÁZ:

Ahol a gyerekek játszva tanulnak és fejlődnek...
Délelőttönként félnapos minibölcsi heti 3, 4 vagy 5 alkalommal 8:30-12:00-ig.
Ez idő alatt a gyerekek reggelit, tízórai gyümölcsöt és ebédet kapnak, valamint 
fejlesztő foglalkozásokon vesznek részt.

Hétfő
: mozgásfejlesztés
Kedd: játékos, mozgásos angol
Szerda: kézműveskedés (festünk, ragasztunk, gyúrunk, vágunk...)
Csütörtök: zenei foglalkozás hangszer használattal
Péntek: verses, mondókás, mesés anyanyelvi foglalkozás
 
 
 
Helen Doron
Honlapkészítés, tárhely, domain, banner, webdesign, grafika